Close sidebar
Close sidebar

O cunoscută cântăreață, implicată într-un grav accident rutier! S-a întâmplat în drum spre o emisiune tv

Se îndrepta spre o emisiune tv în care a fost invitată, dar a fost victima unui accident rutier.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vorbim de cântăreața Cristina Vasiu, care a fost implicată într-un accident ușor de mașină. Din fericire ea se află în afara oricărui pericol.

„Am dat peste un om mega-nesimțit! Am intrat în depășire și el a dat cu spatele, m-a avariat pe partea dreaptă. Nu a vrut amiabilă, așa că am ajuns la poliție”, a povestit Cristina Vasiu pentru spynews.

Cine este Cristina Vasiu

La începutul anului 2015, Vasiu a participat în cadrul Selecției Naționale Eurovision, cu piesa „Nowhere”.

În vara anului 2015, Vasiu a colaborat cu DiezZ pentru single-ul și videoclipul „Scurtmetraj”, o poveste cinematografică, ambele inspirate din lipsa iubirii și din dorința unui nou început, în care cei doi artiști joacă rolurile principale.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citeste si: Durere fără margini în familia lui Dorian, bebelușul din Satu Mare care a murit. Mesajul dureros al tatălui: "|Trei zile m-ai făcut cel mai fericit"

La sfarsitul anului 2016, Cristina Vasiu lanseaza piesa cu tot cu clip "Hot de inimi" alaturi de Whats Up, o poveste emotionanta de iubire cu un clip pe masura.

In ianuarie 2017 Cristina Vasiu isi anunta intoarcerea in Selectia Nationala Eurovision cu o compozitie suedeza. Piesa "Set The Skies On Fire" este o compozitie creata de producatorul suedez Jonas Thander.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI