Mădălina Ciocan era jurnalistă pentru România TV, un om vesel și plin de viață. Se pare că aceasta era grav bolnavă și se chinuia de ceva vreme cu o cumplită boală care nu avea niciun antidot.

Citeste si: VIDEO -Un copil de opt ani și-a împușcat, din joacă, frățiorul mai mic

Jurnalistul Victor Ciutacu și-a luat rămas bun de la Mădălina

Victor Ciutacu este unul dintre colegii Mădălinei care și-a exprimat regretele față de moartea acesteia pe pagina personală de Facebook. Acesta a descris-o în detaliu pe Mădălina Ciocan.

”Nu există om politic, analist, cântăreț sau artist care contează să n-o știe pe Mădălina Ciocan. Ce nu știa nimeni, în afară de mine și de Alina Pana, colega ei de baricadă, e că, deși era grav bolnavă, ea l-a convins pe Gigi Becali să doneze instant diferența (mare) de bani necesară operației lui Seby Duta în campania umanitară uriașă pe care numai eu știu cum am dus-o la capăt. Odihnește-te în pace, Didino, că mult te-ai mai chinuit! Tare devreme ai plecat…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Totodată, directorul editorial România TV, Eugen Chelemen, a rememorat persoana Mădălinei tot într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Veste tristă chiar de Paște. A murit în a doua zi a Învierii, în urma unui accident rutier dezastruos

„Drum lin, Mădălina! Romania TV a pierdut o colegă deosebită, o personalitate cum nu am mai întâlnit! Vei rămâne mereu în inimile noastre, DIDINO!”, a scris Chelemen. 

Mădălina Ciocan[Sursa foto: Facebook]

Monica Tatoiu și-a luat la revedere de la jurnalista Mădălina Ciocan

Și femeia de afaceri din România, Monica Tatoiu și-a luat la revedere de la Mădălina Ciocan tot printr-o postare făcută pe pagina personală de Facebook.

„A plecat la ceruri Mădălina Ciocan. Era omul cu care râdeam cu poftă, chiar atunci când ne era greu la amândouă. Oamenii frumoși se duc. Îmi plăcea să creez haine pentru ea. Aici fericită în ultima creație”, a scris aceasta. 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si