Close sidebar
Close sidebar

O cunoscută prezentatoare s-a sinucis imediat după ce a ieşit din emisiune. Ce au descoperit legiştii în sângele ei

Vicki Archer, prezentatoare la postul de radio BBC, s-a sinucis! În vârstă de 41 de ani, jurnalista s-a spânzurat după ce a plecat la jumătatea emisiunii pe care o modera, declarând că avea nevoie de o pauză.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mamă a trei copii, Vicki Archer era prezentatoarea emisunii “Shropshire”, difuzată în intervalul orar 15-19, împreună cu Adam Green. În jurul orelor 17, jurnalista a părăsit brusc studioul.

Trupul neînsufleţit a fost găsit de către tatăl ei vitreg, la doar câteva ore după ce a părăsit emisia. Acesta se dusese la fiica lui pentru a repara un aragaz. A bătut la uşă şi, îngrijorat că Vicki nu i-a răspunsm a intrat pe fereastră şi a găsit-o sânzurată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bărbatul a încercat să o resusciteze până au ajuns medicii, însă totul a fost în zadar.

Divorţată de soţul său, Vicki avusese alte două tentative de a se sinucide şi ar fi suferit de depresie. De asemenea, legiştii au constatat că victima avea urme de alcool şi de medicamente în sânge.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI