Cu cinci ani in urma, Malina Olinescu era gasita moarta in fata blocului sau din zona Garii de Nord, dupa ce a cazut de la balconul apartamentului sau. Ca si in cazul Madalinei Manole, s-a vorbit despre o sinucidere, insa apropiatii canteretei cred si astazi ca moartea acesteia nu a fost un act voit.

Nina Petre este unul dintre putinii spiritisti romani. Ea sustine ca poate lua legatura cu spiritul celor disparuti si de multe ori a colaborat cu politia in rezolvarea unor cazuri mai ciudate.

Este cunoscuta si sub pseudonimul de „detectivul paranormal”.
Nina Petre a lucrat si cu politia
Nina Petre a lucrat si cu politia

In cartea sa, „Flori de Cactus. Opinii, sfaturi si cercetari prin prisma experientei de medium si clarvazator”, Nina Petre a dezvaluit concluziile ei legate de moartea Malinei Olinescu. „Malina Olinescu nu s-a sinucis! Malina, care ingerase o cantitate prea mare de sedative puternice, a iesit pe balcon, din cauza senzatiei de sufocare provocata de tensiunea foarte mare la care ajunsese. Ca s-a aplecat prea tare in afara, a fost doar o intamplare nefericita. Dumnezeu sa o odihneasca in pace”, scrie Nina Petre in cartea ei. In acest fel, Nina Petre confirma varianta rudelor si apropiatilor (vezi Calin Geambasu), care au spus inca de la acea data ca Malina nu avea cum sa se sinucida.

Malina a murit in urma cu 5 ani
Malina a murit in urma cu 5 ani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Nici in cazul gingasei Malina Olinescu nu pot sa stau deoparte cu lasitate. Este foarte clar ca nu lipsa banilor sau a celebritatii au ucis-o pe Malina. Nimeni nu a ucis-o faptic, nici macar propria vointa. Dar autori morali au existat, bineinteles”, mai spune clarvazatoarea, facand referire la iubitul cantaretei.

Nina Petre nu pierde ocazia de a o ataca in mod direct pe Carmen Harra, care numita in carte „artista de peste ocean care face ordine de fiecare data cand moare o cantareata de la noi”.

Carmen Harra, considerata o clarvazatoare falsa de catre Nina Petre
Carmen Harra, considerata o clarvazatoare falsa de catre Nina Petre

„Intre mine si afacerista aceea sunt multe deosebiri, printre care faptul ca eu chiar ma ocup de spiritism, nu ma laud ca ea, care pretinde ca „discuta cu spiritele”. Este foarte usor sa stea comod pe un fotoliu in gradina dumisale, sa traga dintr-o tigara, sa priveasca visatoare fumul care ii iese pe nas si sa se mire ca tata-n targ: „Rotocoala aia mare o fi spiritul Malinei? Uite cum s-a ascuns in copac, de rusine sa Malina s-a sinucis!” Mai tovarasi si pretini, vorba lui ne Nicu, ce sa ne mai miram ca toate tutele de pe la noi se dau mari vrajitoare si vorbitoare cu mortii?”, a mai scris Nina Petre in volumul „Flori de Cactus”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si