Zborul Tarom Bucuresti-Iasi, care urma sa aterizeze pe aeroportul iesean, luni, la ora 9.05, a fost anulat din cauza cetii, scrie news.ro.

Un alt zbor al companiei Tarom, tot de la Bucuresti catre Iasi, a decolat de pe Otopeni la ora 14.30, cu sase ore de intârziere fata de ora programata, aterizarea urmând sa aiba loc la Bacau.

De asemenea, un avion al companiei Blue Air care urma sa plece din Cluj catre Iasi a fost redirectionat spre Bacau.



Tot pe aeroportul din Bacau a fost redirectionata si cursa Blue Air, Koln-Iasi, in timp ce zborul companiei WizzAir, de la Londra catre Iasi va ateriza la Chisinau.

”In acest moment, vizibilitatea pe pista este sub 350 de metri, asadar sub limitele stabilite de proceduri, iar in aceste conditii, doar operatorul stabileste daca aterizeaza sau nu. Echipamentele de apropiere si sistemul de balizaj functioneaza normal”, au precizat reprezentantii aeroportului din Iasi.

Meteorologii au emis luni atentionari cod galben de ceata pentru mai multe zone din tara, ultima care vizeaza judetul Iasi, intrata in vigoare la ora 15.00, fiind valabila pâna la ora 18.00.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si