Close sidebar
Close sidebar

O cursa aeriana care trebuia sa aterizeze pe Aeroportul Iasi a fost anulata, iar alte patru zboruri au fost redirectionate, din cauza cetii

O cursa aeriana a fost anulata pe Aeroportul din Iasi, in timp ce alte patru zboruri au fost redirectionate catre Bacau si Chisinau, din cauza cetii dense de la Iasi, vizibilitatea fiind sub 350 de metri.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Zborul Tarom Bucuresti-Iasi, care urma sa aterizeze pe aeroportul iesean, luni, la ora 9.05, a fost anulat din cauza cetii, scrie news.ro.

Un alt zbor al companiei Tarom, tot de la Bucuresti catre Iasi, a decolat de pe Otopeni la ora 14.30, cu sase ore de intârziere fata de ora programata, aterizarea urmând sa aiba loc la Bacau.

De asemenea, un avion al companiei Blue Air care urma sa plece din Cluj catre Iasi a fost redirectionat spre Bacau.

Tot pe aeroportul din Bacau a fost redirectionata si cursa Blue Air, Koln-Iasi, in timp ce zborul companiei WizzAir, de la Londra catre Iasi va ateriza la Chisinau.

”In acest moment, vizibilitatea pe pista este sub 350 de metri, asadar sub limitele stabilite de proceduri, iar in aceste conditii, doar operatorul stabileste daca aterizeaza sau nu. Echipamentele de apropiere si sistemul de balizaj functioneaza normal”, au precizat reprezentantii aeroportului din Iasi.



Meteorologii au emis luni atentionari cod galben de ceata pentru mai multe zone din tara, ultima care vizeaza judetul Iasi, intrata in vigoare la ora 15.00, fiind valabila pâna la ora 18.00.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI