Close sidebar
Close sidebar

O dansatoare profesionista din Satu Mare a luat BAC-ul cu 10 curat! Irina Roatis e singura eleva de 10 din judet!

Vesti neasteptat de bune de la Satu Mare. Iris Roatis, o eleva care a absolvit clasa a XII-a si a sustinut, saptamana trecuta, Examenul de Bacalaureat 2018, a fost notata cu 10 pe linie! Surprinzator, pe langa faptul ca este eleva eminenta, Iris este si dansatoare profesionista!

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara a absolvit Colegiul National Mihai Eminescu din Satu Mare si este singura eleva din acest judet care a luat BAC-ul 2018 cu zece pe linie!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Doresc sa o felicit pe eleva Iris Roatis de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, singura din judet care a luat 10 pe linie la examenul de Bacalaureat. Iris Roatis are in palmares premii de la opt olimpiade nationale si a fost laureata mai multor competitii nationale si internationale de dans sportiv.

Felicitari si mult succes si pe viitor!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Ce pasiuni are eleva de 10 din Satu Mare 

Astfel, printr-un secret numai de ea stiut, Iris Roatis a reusit sa imbine studiul cu pasiunea sa pentru dans profesionist. In plus, ea a participat la olimpiade si a fost premiata si a ocupat locul intai in competitiile sportive de dans sportiv.

Mai mult de atat, tanara de nota 10 este pasionata de moda si are gusturi fine in materie de haine si vestimentatii pe care si le asorteaza cu mult bun gust.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI