Rebecca Dykes lucra pentru Ambasada Marii Britanii din Beirut, iar trupul ei a fost gasit abandonat pe marginea soselei, la inceputul lunii decembrie. Potrivit anchetatorilor, femeia prezenta pe trup urme de agresiune, iar in jurul gatului se outeau observa semne ca ar fi fost strangulata.

Autorul crimei a fost chiar soferul ei de Uber, Tarek Hawchieh. Victima ar fi comandat masina in districtul Gemmayzeh, din Beirut, iar politia a reusit sal identifice pe sofer cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere amplasate pe sosea, scrie Daily Mail.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Suntem devastati de pierderea iubitei noastre Rebecca. Facem tot ce putem pentru a putea intelege ce s-a intamplat”, declarau membrii familiei victimei la aflarea cumplitei vesti.

Agresorul a reunoscut cu seninatate oribila crima, declarandu+le politistilor ca era firesc ca tanara sa fie ucisa din moment ce purta o tinuta nepotrivita pentru femeile din acea tara. Ba mai mult, barbatul a mai adaugat ca i+a placut femeia si de aceea s+a hotarat sa o abuzeze.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si