Close sidebar
Close sidebar

O doctorita de 43 de ani a murit dupa ce a muncit 18 ore fara intrerupere. S-a prabusit epuizata in fata pacientului

O doctorita in varsta de 43 de ani a murit de epuizare dupa ce a muncit nu mai putin de 18 ore. Ea s-a prabusit in timpul unei consultatii chiar langa pacient.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O specialista in ceea ce inseamna bolile de tract respirator, Zhao Bianxiang, un medic din China, a murit de epuizare, cauza mortii fiind un atac cerebral. Desi colegii ei au avut peste 20 de tentative de resuscitare, acest lucru nu a mai fost posibil.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Zhao lucra la Spitalul din Districtul Yuci al orasului Jinzhong. Ultimele cuvinte pe care ea le-a spus inainte de a se prabusi i-au fost adresate unui pacient. "Cum se mai simte mama ta?", l-a intrebat doctorita pe om, dupa care s-a prabusit.

Colegii ei spun ca Zhao era obsedata de munca ei si de multe ori le spunea ca este mult prea ocupata pentru a lua o pauza. Se pare ca acest ritm infernal pe care il ducea la serviciu a dus la decesul doctoritei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI