Close sidebar
Close sidebar

”O dragoste”, episod nou: Fatih, confruntare cu Doga

Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producțîi îl vor regăsi pe Fatih mai “îngrijorat” în ceea ce privește relația fostei sale soții, cu Giray.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Faith devine extrem de gelos atunci când vine vorba de Doga, față de care încă mai are sentimente puternice de iubire. Gorkem, dar și Pembe remarcă manifestările “ciudate” ale lui Fatih, când vine vorba de Doga, iar certurile se intensifica între tinerii soți.

Gorkem va avea parte de un șoc atunci când Fatih îi spune acesteia că persoane importante din familia sa îl sfătuiesc să divorțeze, din cauza comportamentului nepotrivit al acesteia față de familie.

Pe de altă parte, Omer va trebui să se confrunte cu Gorkem, după ce femeia află că acesta își sfătuiește nepotul să divorțeze. Doga, în schimb, trăiește momente frumoase alături de Giray și chiar îl va înfruntă pe Fatih atunci când acesta își manifestă gelozia față de viața privată a fostei sale soții.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Kîvîlcîm va fi nevoită să se confrunte cu prejudecățile familiei Unal, atunci când aceasta va fi desemnată, de către soțul său, în fruntea departamentului de publicații al firmei.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI