Noi imagini publicate de armata ucraineană arată cum o dronă Bayraktar TB-2 lovește cu succes un sistem de rachete antiaeriene BUK-M2 Telar a forțelor rusești.

O dronă Bayraktar TB-2 a ucrainenilor, distruge un alt sistem de rachete antieriene rusesc

Dronele Bayraktar au mai distrus până acum cel puțin încă alte două astfel de sisteme antiaeriene, sisteme care teoretic ar fi trebuit să fie folosite împotriva țintelor aeriene ucrainene, inclusiv împotriva dronelor de atac.

Citeste si: Imagini inedite cu un soldat rus, găsit leșinat într-un magazin din Ucraina. Bărbatul a consumat multe băuturi alcoolice

Citeste si: Imagini cutremurătoare surprinse din satelit după dezastrul lăsat de bombardamentele rușilor în Mariupol. Distrugerile sunt "catastrofale" şi "apocaliptice"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urmă cu două zile noi imagini video arătau cum o dronă reușește să execute un atac asupra unor  ținte care s-ar fi aflat în celebrul convoi de vehicule rusești  care vin dinspre Belarus, se întinde pe zeci de kilometri și se îndreaptă spre Kiev.

Pierderile Rusiei s-au dublat în ultima săptămână

După 15 zile de război, Ucraina susține că a reușit să distrugă 335 tancuri, aproape 1.100

de blindate și 29 de sisteme de apărare antiaeriană.

Citeste si: Rușii vor ataca România și întreaga Europă?! Ce a declarat Serghei Lavrov: „O amenințare directă”

În primele zile vedetele atacurilor ucrainene au fost armele portabile antitanc Javelin și NLAW, primite ca ajutor din partea statelor occidentale înainte de izbucnirea conflictului.

În același timp, succes au mai avut și dronele Bayraktar TB-2 cumpărate din Turcia cu care ucrainenii au reușit să lovească convoaie rusești și chiar sisteme de rachete antiaeriene.

Echipamentele pierdute includ tancuri, avioane, artilerie și altă tehnică militară. Este aproape dublu față de pierderile raportate de CNN săptămâna trecută, când se estima că Rusia a pierdut între 3% și 5% din activele sale militare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si