Close sidebar
Close sidebar

O dronă care efectua un transport cu țigări de contrabandă a aterizat în curtea unei femei din Suceava

O dronă care efectua un transport cu țigări de contrabandă a aterizat joi în curtea unei femei din Suceava. Speriată, aceasta a apelat imediat la 112.

Alexandra Costea,

O dronă care efectua un transport cu țigări de contrabandă a aterizat în curtea unei femei din Suceava

[Sursa foto: Europol]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform sindicaliștilor de la Europol, femeia locuiește în Straja, județul Suceava, la doar un kilometru distanță de frontiera cu Ucraina. Aceasta a găsit în curte un troler plin cu țigări și o dronă.

„Nu este un colet trimis de curier, nici un cadou primit de la cei apropiați și nici rușii nu au anunțat că a început războiul, ci este un pachet burdușit cu țigări. S-a întâmplat în această dimineață în localitatea de frontieră Straja din județul Suceava, acolo unde o femeie s-a trezit în curtea casei cu un troler plin cu țigări și o dronă, la numai un kilometru de frontiera cu Ucraina”, au precizat sindicaliștii de la Europol, conform Mediafax.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Orice salariu sub 3.000 de lei este mult prea mic pentru a trăi decent. O spune chiar ministrul Finanțelor, Adrian Câciu

Contrabanda cu țigări, stil de viață

Panicată de ce s-ar putea întâmpla, femeia a sunat imediat la numărul unic de urgență 112, iar cazul a fost preluat de ofițerii de Poliție din cadrul Poliției Vicovu de Sus.

Potrivit reprezentanților Europol, contrabanda este un stil de viață pentru unii, iar pentru alții o afacere la frontiera de nord a României. Numai în anul 2021, oamenii legii de la Poliția de frontieră au reţinut în vederea confiscării aproximativ 4 milioane pachete cu ţigări, cu o valoare totală de aproximativ 50 milioane lei.

Citeste si: Ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, vrea să introducă taxa pe lux și pe bacșiș. Reacția lui Florin Cîțu: „Nu ne vom întoarce”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI