Incidentul a avut loc imediat dupa masa de pranz, cand copiii au fost dusi la somn.
„Cand ne-am dus cu copiii in grupa, i-am dezbracat pe toti, i-am pus in pat. E la refuzat. I-am bagat mana sub banca ca sa-l scot.

Din greseala, l-am prins de par. El s-a speriat, s-a smucit si a ramas cu parul lui in mana”, a explicat Ioana Ursu, educatoare la o gradinita din Oradea.

Parintii baietelului sunt de alta parere. 
„Dansa a mers la locul de munca al sotiei si i-a spus ca: Ana l-am pedepsit un pic pe Luca si s-a tras din mana mea si i-am smuls parul din cap”, a declarat Petru Cora, tatal baiatului

Desi si-a recunoscut greseala, educatoarea a starnit nemultumirea parintilor, mai ales ca cel mic refuza sa mai mearga la gradinita.
Nu se poate sa mi-l traumatizeze la cinci ani. Il duc dimineata la gradinita si merg cu gandul impacat si linistit ca in locul ala e un loc bun si ca e educat si ca primeste mancare. Sa vina acasa si sa-l gasesc fara par…”, a adaugat tatal baiatului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Educatoarea spune insa ca baiatul este neastamparat si lucreaza destul de greu cu el.
„Este vulcanic. Nu pot sa spun ca loveste. Nu pot sa spun ca loveste ceilalti copii, dar de certat, se cearta si adopta mereu pozitia: nu, nu vreau. (…) Este un copil pe care il iubesc si am facut poate mai multe decat am facut pentru ceilalti copii. Din decembrie, eu ii platesc gradinita. Abia in martie, mama mi-a dat o mica parte din bani”

Toate aceste explicatii, dar si plangerile parintilor, vor fi prezentate in fata Comisiei de Disciplina. Mai apoi, Inspectoratul Scolar Bihor va stabili daca va aplica sanctiuni in acest caz.
 

Sursa: Libertatea 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si