Cadrul didactic ar face educație cu palma și cu nuiaua. Nu este un singur caz, mai mulți micuți ar refuza să mai meargă la grădiniță din cauza abuzurilor educatoarei.

Părinţii micuților agresaţi susțin că vor depune plângeri astăzi la poliţie, la direcţiune, dar şi la Inspectoratul Şcolar Timiş. Părinții spun că cei mici sunt terorizați de cadrul didactic și cele întâmplate la grădiniță. Potrivit acestora, cadrul didactic urla, îi ceartă, dar îi și lovește cu palmele cât şi cu o joardă pe care o ține de cele mai multe ori pe catedră.  

Citește și: Suma colosală pe care o pot primi de la stat tinerii care se angajează în 2024! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Caz șocant la o grădiniță: părinții spun că micuții lor nu vor să mai meargă la grădiniță

Alți părinți spun că micuții lor refuză să mai meargă acum la grădiniță sau li se face rău când trebuie să meargă la grădiniță.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Educatoarea neagă cele întâmplate şi spune că părinţii şi copiii mint. Întâmplarea vine la câteva zile după o situație şocantă care a avut loc la Popeşti-Leordeni.

Vor începe audierile. La Poliţie vor merge astăzi câţiva părinţi, dar şi îngrijitoarea.  

Este vorba despre un dosar penal care a fost deschis pentru rele tratamente aplicate minorului, dar şi o amendă de 30.000 de lei, primită de grădinița care funcţiona clandestin. 

Citește și: Prima măsură luată în cazul grădiniței din Popești-Leordeni! Ce au decis autoritățile, după ce copiii au fost supuși unor tratamente groaznice

„Ca urmare a unor informații apărute în spațiul public, cu privire la faptul că la o unitate de învățământ preșcolară din localitatea Racovița, județul Timiș, un cadru didactic ar fi lovit o fetiță de 2 ani, azi, 19.02.2024, polițiștii Secției 7 Rurale Lugoj s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "purtare abuzivă" și efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt. ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si