Close sidebar
Close sidebar

O eleva a fost rapita chiar de pe holul scolii in care invata de catre trei colegi. Acestia au vrut sa o abuzeze sexual

O tanara in varsta de 18 ani din statul american Texas a fost rapita chiar de pe holul scolii in care invata de catre trei colegi care au vrut sa abuzeze sexual de aceasta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Incidentul a avut loc in data de 28 noimebrie. Tanara de 18 anis e pregatea sa intre la ore, cand un alt elev a rapit-o de pe holul liceului Cypress Springs. Ea a fost tarata si bagata int-o masina in care se aflau alti doi colegi. Acestia au dus-o pe fata intr-o casa unde au incercat sa intretina relatii sexuale cu fata. Fata a refuzat categoric sa faca asta si a reusit sa fuga.
Ea a mers la politie si i-a denuntat pe tinerii de 18 si respectiv 17 ani, care au fost arestati. Unul dintre ei a fost eliberat, dupa ce a platit o cautinune de 30.000 de dolari. Toti trei sunt acuzati de rapire, scrie New York Post.
Momentul cand fata a fost bagata in masina a fost surprins de camerele de supraveghere ale scolii.

Incidentul a avut loc in data de 28 noimebrie.

Tanara de 18 ani se pregatea sa intre la ore, cand un alt elev a rapit-o de pe holul liceului Cypress Springs. Ea a fost tarata si bagata int-o masina in care se aflau alti doi colegi. Acestia au dus-o pe fata intr-o casa unde au incercat sa intretina relatii sexuale cu fata.

sursa foto: Harris County Sheriff's Office

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Fata a refuzat categoric sa intretina relatii sexuale cu acestia si a reusit sa fuga. Ea

a mers la politie si i-a denuntat pe tinerii de 18 si respectiv 17 ani, care au fost arestati. Unul dintre ei a fost eliberat, dupa ce a platit o cautiune de 30.000 de dolari. Toti trei sunt acuzati de rapire, scrie New York Post . Momentul cand fata a fost bagata in masina a fost surprins de camerele de supraveghere ale scolii.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI