Close sidebar
Close sidebar

O eleva a Liceului pentru Deficienti de Auz din Cluj, batuta de ingrijitoare! Explicatia halucinanta a femeii!

O eleva de la Liceul pentru Deficienti de Auz din Cluj-Napoca a fost batuta de catre o ingrijitoare, fiind lovita repetat cu pumnul in fata, potrivit unor imagini filmate de colegi ai fetei si postate pe internet. Conducerea liceului spune ca va declansa o ancheta, urmand sa analizeze imaginile si ca, din primele discutii cu ingrijitoarea, aceasta ar fi incercat sa "potoleasca" doua eleve care erau agitate si nu a mai putut controla situatia.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe internet au fost poste imagini in care se poate observa cum o eleva, inghesuita intr-un colt, langa o balustrada, este lovita repetat cu pumnul in fata si trasa de par de catre o angajata a centrului, in timp ce fata tipa, fiind auzite si tipetele altor copii. In cele din urma, intervine o alta angajata, care o ia pe fata si o trimite la dormitor, in timp ce femeia care o lovise ii striga: "O sa te omor!".

Directoarea Liceului pentru Deficienti de Auz, Zoe Piontchevici, spune ca incidentul a avut loc duminica seara, cand a fost anuntata, iar cand a venit era liniste. Ea mai afirma ca va fi declansata o ancheta, urmand sa fie analizate imaginile, precizand ca angajata care a lovit-o pe eleva de clasa a VII-a nu este pedagog, fiind ingrijitoarea care ii supraveghea pe copii pe timpul noptii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Am deschis o ancheta, urmarim camerele noastre si putem analiza ce s-a intamplat. Am inteles ca doua fetite s-au certat si doamna supraveghetoare a vrut sa le desparta, sa le potoleasca(...) Supraveghetoarea risca ce e mai grav(...)

A spus ca nu a mai putut controla, ca ea nu a vrut decat sa desparta copiii, care erau agitati", a declarat, luni dimineata, pentru Digi 24, Directoarea Liceului pentru Deficienti de Auz din Cluj-Napoca, fara a preciza ce sanctiona risca angajata.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI