Close sidebar
Close sidebar

O elevă a unui liceu din Capitală a căzut de la etajul unu

O adolescentă, elevă a liceului tehnic Viaceslav Harnaj din Capitală ar fi căzut de la etajul 1 al instituției de învățământ.

Diana Bostan,

Colegiul Tehnic ”Viaceslav Harnaj”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din primele informații, eleva s-ar fi aflat în timpul orelor în momentul în care s-ar fi produs incidentul.

O elevă a unui liceu din Capitală a căzut de la etajul unu

Tânăra în vârstă de 18 ani a fost transportată la Spitalul Elias din București pentru îngrijiri medicale. Aceasta a suferit mai multe traumatisme la membrele inferioare.

Citește și: O mamă și-a ucis cu sânge rece ambii băieți, iar apoi s-a sinucis. Apropiații familiei nu înțeleg de ce a recurs femeia la un astfel de gest oribil: „Păreau complet normali, o familie fericită”

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla dacă tânăra a căzut accidental, dacă a vrut să se sinucidă sau dacă o altă persoană a împins-o.

O femeie, în vârstă de 72 de ani, s-a aruncat de la etajul patru

O femeie de 72 de ani s-a aruncat,vineri, de la etajul la patrulea al unui bloc din municipiul Brăila, reprezentanţii autorităţilor nereuşind să o convingă să renunţe la acest gest.

Ea a primit îngrijiri medicale, dar a murit ulterior la spital. Pompierii au adus salteaua pneumatică, dar nu au putut să o amplaseze, întrucât în zonă sunt un balcon, un gard metalic şi vegetaţie înaltă.

Citește și: Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O femeie de 72 de ani din Brăila a ameninţat, vineri, că se sinucide, aruncându-se de la etajul al patrulea al unui bloc de pe Calea Galaţi. Acolo a fost trimis urgent un negociator din cadrul IPJ care a încercat, fără succes însă, să o convingă pe femeie să renunţe la gestul său.

Femeia nu a putut fi salvată

De asemenea, ISU Brăila a trimis o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, o saltea pneumatică de salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

Citește și: Un bărbat de 49 de ani a murit după ce a fost prins în malaxorul unei betoniere

Potrivit reprezentanţilor ISU Brăila, salteaua pneumatică- a cărei folosire se recomandă doar ca soluţie excepţională, în cazul în care toate celelalte modalităţi de intervenţie nu sunt viabile- nu a putut fi instalată deoarece la sol, sub fereastra unde se afla femeia, există o construcţie (balcon), vegetaţie înaltă şi un gard metalic. Cu toate acestea, la locul intervenţiei a fost alocată şi o autoscară de salvare de la înălţime, însă femeia a refuzat să coopereze.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: O mămică însărcinată în 5 luni, lovită mortal în cap de o piatră aruncată de un copil

După ce femeia s-a aruncat de la etaj, echipajele de prim-ajutor au început imediat manevrele de resuscitare. În cele din urmă, ea a decedat la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI