O elevă care a obținut 10 la examenul de Bacalaureat a făcut naveta zi de zi cu trenul și a demonstrat că nimic nu este imposibil. Aceasta și-a demonstrat că pot exista note bune, chiar dacă nu au existat ore de meditații. În total, 40.000 de elevi picați așteaptă sesiunea din toamnă.

Citește și: 76,2% promovabilitate în toată țara. Au fost afișate Rezultatele la Evaluarea Națională 2023

Sunt și elevi care au depus contestații, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 7 iulie.

Vlad, din Timișoara, este admis deja la faimosul Massachusetts Institute of Technology, în Statele Unite ale Americii. În acest an, doar 56 de elevi au obținut media 10, față de 162, anul trecut.  

Citește și: 0% rată de promovare pentru două licee din Timiș și 100% rată de provore pentru alte două licee. Care este rata de promovabilitate în județ

0% rată de promovare pentru două licee din Timiș și 100% rată de provore pentru alte două licee. Care este rata de promovabilitate în județ

Două licee din județul Timiș, Liceul Tehnologic ”Petre Mitroi” din Biled şi Liceul Teoretic ”Henri Coandă”, au atins performanța de a avea o rată de promovare a examenului de Bacalaureat din acest an, de 0%, în timp ce două licee au avut 100% promovabilitate.

Liceul Tehnologic ”Petre Mitroi” din Biled,  cu 7 candidați înscriși la Bacalaureat, şi Liceul Teoretic ”Henri Coandă”, care a avut 14 candidați înscriși,  au avut o rată de promovare de 0%.

Citește și: Edu.ro rezultate BAC 2023. Verifică online nota obținută la fiecare materie!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timp ce 2 licee au avut rata de promovabilitate de 0% la examenul de Bacalaureat, Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” şi Colegiul Naţional ”Constantin Diaconovici Loga”, ambele din Timişoara au atins performanța de a avea 1005 promovabilitate.

Citește și: Admitere liceu 2023. Cum se calculează media în acest an? Anunț important pentru candiați!

Județul Timiș se mândrește și cu 3 medii de 10, obținute de doi elevi de la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” din Timişoara, respectiv unul de la Liceul Teoretic ”Iulia Haşdeu” din Lugoj.

Rata de promovabilitate a județului Timiș, astăzi, înainte de depunerea contestațiilor și afișarea rezultatelor, este de 73,18%.

Citește și: 76,2% promovabilitate în toată țara. Au fost afișate Rezultatele la Evaluarea Națională 2023

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si