Potrivit autoritatilor, acesta este suspectat ca ar fi violat impreuna cu un prieten o minora in varsta de 15 ani.

Cei doi suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind adusi la Parchetul Barlad.

Potrivit anchetatorilor, eleva a mers cu barbatul sa cumpere prezervative, semn ca cei doi planuisera sa intretina relatii sexuale. Insa individul si-a mai chemat un prieten, iar fata a refuzat sa mearga cu ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cei doi au obligat-o sa intretina raporturi sexuale, iar imediat ce a scapat din mainile lor, victima a sunat la 112. Mai mult, se pare ca fata a fost adusa cu masina inapoi in sat chiar de catre agresori, scrie vremeanoua.

Fata a fost dusa la medicul legist care a confirmat violul, precizand si ca fata, desi are doar 15 ani, nu era virgina in momentul comiterii violului.

Imediat dupa confirmarea violului, politistii din Murgeni, impreuna cu mascatii de la SAS, au mers sa-i ridice pe suspecti. Cand au ajuns in satul Ranzesti, la principalul suspect, acesta se afla in toiul petrecerii de botez al copilui sau nou-nascut. Mascatii l-au incatusat si l-au ridicat din mijlocul petrecerii, spre marea uimire a invitatilor, asa ca petrecerea s-a spart.

Cei doi au fost dusi la audieri, retinuti pentru 24 de ore, urmand ca procurorul de caz sa se pronunte daca va solicita mandate de arestare preventiva sau nu.

Vom reveni cu amanunte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si