Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară au mers la fața locului și au constatat faptul că o elevă de 15 ani din comuna Bălești a sărit de la pervazul ferestrei de la etajul 1, iar apoi a revenit în sala de clasă.

Citeste si: Tragedie la Cluj: Un tânăr de 20 de ani a fost găsit spânzurat într-o pădure

Ce au spus autoritățile

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul ca o elevă de 15 ani, din comuna Băleşti, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă şi ameninţă că se sinucide. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu şi Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că o elevă(...) a sărit de pe pervazul ferestrei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Potrivit aceleiași surse, echipajul medical care a ajuns la fața locului, a constatat că eleva nu a suferit leziuni. De asemenea, a fost solicitat sprijinul Protecţiei Copilului Gorj pentru consiliere. 

Citeste si: Un bărbat din Gorj a încercat șă își pună capăt zilelor după ce a primit factura la curent electric

Adolescentă de 15 ani căzută de la etaj

În prezent, tânăra se zbate între viața și moarte pe patul de spital. Incidentul absolut șocant s-a produs seara trecută în Pitești. Tânăra de 15 ani a căzut în gol de la etajul trei al unui bloc și este în stare gravă la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În momentul în care s-a produs această tragedie, în casă cu victima se afla și tatăl adoptiv al acesteia. Bărbatul a declarat în fața polițiștilor că dormea și nu a știut nimic despre intențiile fetei. Cu toate astea, anchetatorii iau în calcul mai multe variante: vor să stabilească dacă au de a face cu o tentativă de suicid, un accident sau o tentativă de omor.  

Tatăl adoptiv al fetiței se afla în apartament în momentul în care s-a produs tragedia. Bărbatul adormise după ce consumase mai multe sticle de alcool.

Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti: „Pacienta a venit într-o stare destul de gravă, dar, din fericire, conştientă, cooperantă. În momentul de faţă este instabilă respirator, urmează în continuare să fie investigată şi vom avea un bilanţ lezional ulterior mai amănunţit.”

Citeste si: VIDEO| Tragedia care a împins o întreagă familie din Călărași la sinucidere. Drama singurul supraviețuitor: bărbatul suferă de cancer, însă refuză tratamentul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si