Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, accidentul a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 7.30, pe DN1B, in localitatea Chitorani, care se afla in apropiere de Ploiesti.Primele informatii arata ca adolescenta, in varsta de 16 ani, care a vrut sa traverseze drumul pe trecerea de pietoni, a fost lovita de un autoturism, iar in urma impactului a fost proiectata pe contrasens, unde a fost lovita de un al doilea autovehicul, anume de un cap tractor al unui TIR.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fata, o ora mai tarziu fiind declarat decesul.Potrivit datelor obsinute pana acum de politisti, fata se indrepta spre scoala in momentul producerii accidentului.Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, scrie  News.ro.

Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, accidentul a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 7.30, pe DN1B, in localitatea Chitorani, care se afla in apropiere de Ploiesti.
Primele informatii arata ca adolescenta, in varsta de 16 ani, care a vrut sa traverseze drumul pe trecerea de pietoni, a fost lovita de un autoturism, iar in urma impactului a fost proiectata pe contrasens, unde a fost lovita de
un al doilea autovehicul, anume de un cap tractor al unui TIR.
Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fata, o ora mai tarziu fiind declarat decesul.
Potrivit datelor obsinute pana acum de politisti, fata se indrepta spre scoala in momentul producerii accidentului.
Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si