Profesoara este cunoscută ca având un limbaj extrem de agresiv în timpul orelor şi un comportament neadecvat. Mama unei eleve susţine că fiica ei ar fi ajuns la spital cu pareză după un conflict cu profesoara respectivă.  

Profesoara este acuzată de elevi și părinți pentru comportamentul agresiv

Câţiva dintre părinţii copiilor de la această clasă spun că diriginta are un comportament total neadecvat, ţipă la elevi în timpul orelor, le vorbeşte agresiv, îi ţine minute în şir în picioare şi chiar i-a pus să spele podeaua clasei unde învaţă.

O altă mamă susţine că fata ei a ajuns la spital cu semipareză, după tensiunile care au loc la orele de curs. 

Directoarea a anunţat că va monitoriza cu atenţie activitatea de la ore pentru a vedea ce se întâmplă cu exactitate acolo.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Diriginta acuzată de părinţi susţine că nu are un asftfel de comportament şi doar că metodele ei sunt un pic mai dure şi mai severe. Inspectoratul şcolar Galaţi a pornit o anchetă şi susţine că dacă se va demonstra că diriginta are un comportament neadecvat  nu va ezita să ia măsuri în cazul ei. 

Citeste si: Un elev din Turda a fost bătut de profesorul de matematică

Elev bătut de profesorul de matematică, la o școală din Turda

Polițiștii din Turda anchetează un profesor de la Școala "Horea, Cloșca și Crișan" pentru purtare abuzivă, după ce ar fi lovit cu pumnii și picioarele un elev de clasa a VI-a, cu care a intrat în conflict la ora de matematică.

Părinții copilului agresat nu au depus încă o plângere la poliție.

”La ora 10:40, băiatul meu m-a sunat de la școală pentru a-mi spune că a fost bătut și trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă și de doamna directoare și chemată la școală", a povestit mama elevului, pentru  refleqtmedia.ro.

Citeste si: Elevi intoxicați la școală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si