Fata a terminat ciclul gimnazial la liceul din Crimpoaia si a dorit sa isi continue studiile doar la Liceul Adventist din Bucuresti, asta fiind singura optiune bifata, restul optiunilor fiind excluse si de ea si de familia ei.

Cei de la

Inspectoratul scoalr general Olt, prin vocea inspectorului Felicia Man, au spus ca au incercat sa o convinga pe fata sa completeze si alte optiuni, dar s-au lovit de refuzul ferm al ei si al familiei. "A completat o singura optiune, la Liceul Adventist din Bucuresti. Ea a vrut sa plece din judetul Olt, am incercat consilierea ei, dar nu a vrut un alt liceu. Nici parintii ei nu si-au dorit pentru ea un alt liceu. Insa, are posibilitatea sa se inscrie pe locurile ramase libere, sunt suficiente si vor fi publice", a declarat Felicia Man.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In judetul Olt, un numar de 250 de absolventi de gimnaziu au reusit sa intre la liceu, desi multi dintre ei aveau medie de admitere mai mica de cinci.

Cei mai multi dintre acesti elevi, 173 au medii cuprinse intre 4,67 si 4,99.

Cea mai mica medie de admitere in liceu este de 2,46, medie ce ii apartine unui elev de la Liceul Tehnologic Piatra Olt, elev care a fost repartizat la aceeasi institutie de invatamant, la specializarea mecanica.

In Olt, cinci elevi din judet au reusit sa intre la liceu cu media 10. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si