Potrivit primelor informații, adolescenta a făcut o complicație în urma unei pneumonii.

O elevă din Satu Mare a decedat în urma unei pneumonii

Ștefania, care împlinise luna trecută vârsta de 15 ani, a fost marți ultima dată la școală, când părinții au anunțat cadrele didactice că tânăra este bolnavă și nu va mai veni la școală.

Minora nu părea să aibă alte probleme de sănătate, spun profesorii care au descris-o ca pe un elev plin de viață și mereu cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Cazurile de gripă cresc de la o zi la alta. Ce spun medicii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Însă pe data 18 ianuarie ea a ajuns la Spitalul Județean Satu Mare cu stări de rău. Din primele informații, Ștefania suferea de pneumonie, iar din cauza unor complicații, minora a decedat.

Un copil de trei ani a murit de gripă, în Brașov

Spitalele sunt pline după ce România a intrat oficial în stare de alertă epidemică din cauza exploziei de cazuri de gripă.

Citește și: Miracol într-un spital din Iași: o pacientă de 101 ani infectată cu COVID-19, dar care suferea și de alte boli, a fost externată

Copilul a fost internat la Spitalul de Pediatrie din Brasov, cu pneumonie gripala, iar ulterior a fost transferat la ATI. Deși medicii au făcut tot posibilul, micuțul a decedat în urma unor complicații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si