Close sidebar
Close sidebar

O elevă le-a dat colegilor să mănânce prăjituri făcute cu cenuşa bunicii

O anchetă de amploare este în desfăşurare la o şcoală din California, după ce o elevă a adus prăjituri pentru colegii săi.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata a făcut prăjituri în care a adăugat cenuşa bunicii sale, apoi le-a oferit colegilor.

Cazul a ieşit la iveală după ce un coleg şi familia lui au anunţat un post de televiziune şi au relatat întâmplarea.

„Fata le spunea tuturor că a dus la şcoală prăjituri care conţin cenuşă umană”, a spus unul dintre elevi.

Potrivit sursei citate, băiatul a aflat despre incident când oficialii şcolii l-au intrebat dacă a mâncat şi el prăjituri, după care l-au făcut să semneze o declaraţie în care să îşi dea acordul că nu va spune nimănui despre incident.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ca urmare a apariţiei acestor informaţii, şi poliţia a deschis o anchetă.

„E un caz ciudat. N-am auzit să se fi înbolnăvit cineva sau să fie rănit din punct de vedere fizic sau psihic”, a spus locotenetul de poliţie Paul Doroshov.

Mai mult de atât, anchetatorii nu ştiu în ce categorie să încadreze acest incident: „Este atât de neconvenţional, că va trebui să facem mai multe cercetări.”

Potrivit presei loale, cel puţin 9 elevi ar fi mâncat prăjiturelele, iar alţi doi ar fi ajutat-o pe tânără să le gătească.

„Luăm în serios toate informaţiile privind posibile fapte indecvate şi am deschis o anchetă care, atunci când e necesar, implică şi poliţia. Când descoperim astfel de fapte, luăm măsuri disciplinare, dar vrem să şi remediem suferinţele din comunitate”,

se precizează într-un comunicat al şcolii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI