Membrii unei familii din Colorado și-au găsit sfârșitul în timp ce încercau să trăiască în pustietate, în Munții Stâncoși.

Rămășițele surorilor Christine și Rebecca Vance și ale fiului celei din urmă, în vârstă de doar 14 ani, au fost descoperit în luna iulie a acestui an într-o tabără izolată.

În cursul zilei de marți, un medic legist a stabilit că oamenii au murit, cel mai probabil, de foame sau din cauza expunerii la temperaturi multe prea scăzute.

Grupul de aventurieri au ajuns în pustietate vara trecută, însă ar fi murit în timpul iernii.

Citește și: Sinead O’Connor a murit la doar 56 de ani. Ce s-a întâmplat? „Cu mare tristețe anunțăm decesul iubitei noastre Sinéad. Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în acest moment foarte dificil”

„A vrut să fie departe de toată lumea”

Rebbeca Vance ar fi dorit să se izoleze de lumea înconjurătoare.

„Nu-i plăcea felul în care merge lumea şi s-a gândit că ar fi mai bine ca ea, fiul ei şi Christine să fie singuri, departe de toată lumea", a spus sora sa vitregă, potrivit BBC.

O familie a murit, după ce a ales să trăiască în pustietate, în cort. Rămășițele oamenilor au fost găsite dintr-o pură întâmplare: „Am încercat să îi oprim, dar ei nu au vrut să asculte”

O familie a murit, după ce a ales să trăiască în pustietate, în cort. Rămășițele oamenilor au fost găsite dintr-o pură întâmplare: „Am încercat să îi oprim, dar ei nu au vrut să asculte”

[Sursa foto: BBC]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Surorile aveau în jur de 40 de ani la momentul morții și nu erau pregătite de o astfel de aventură extremă în aer liber. Ele își făcuseră „temele” din mediul online pentru a învăța cum să supraviețuiască în Colorado.

„Nu poţi să intri pe internet şi să te uiţi la videoclipuri despre cum să trăieşti în afara reţelei, iar apoi să o faci efectiv, dacă nu ai experienţă.

„Pur şi simplu nu poţi face asta. Au murit de foame pentru că nu au fost pregătiţi", a declarat a declarat Trevala Jara, sora Rebeccăi, pentru presa americană.

Potrivit anchetatorilor, cauza morții nu a fost stabilită încă și nu va fi făcută publică până la finalizarea rapoartelor toxicologice.

Pe 9 iulie, un excursionist a dat peste rămăşiţele lor foarte descompuse la Gold Creek Campground din Pădurea Naţională Gunnison.

Sora Rebeccăi a încercat să împiedice tragedia

Un medic legist din comitatul Gunnison a declarat că două cadavre au fost găsite într-un cort, în timp ce altul a fost găsit în afara acestuia, la o altitudine de 2.900 de metri.

Numele celei de-a treia persoane decedate nu a fost făcut public, fiind vorba despre un adolescent.

Citește și: VIDEO- Doi frați dintr-o comună din Botoșani, găsiți fără suflare, unul peste altul, sub un copac. Aceștia au fost loviți de fulger. „Mama le-a spus să aibă grijă. Fulgera puternic”

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

„Mă întreb dacă iarna a venit repede şi brusc au fost pur şi simplu în modul de supravieţuire în cort", a spus medicul.

Medicul a mai adăugat că aventurierii aveau la ei multă literatură despre supraviețuirea în sălbăticiei și despre căutarea hranei în zonele greu accesibile.

La începutul lunii august, grupul a venit la casa surorii lor vitrege „pentru a-şi lua rămas bun".

„Am încercat să îi oprim, dar ei nu au vrut să ne asculte. Se hotărâseră”, a declarat Jara pentru Gazette.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si