Silvana, Sabina, Samir, Bianca, Remus si Daniel sunt cei sase copii ai familiei Gallo, care, acum, au ajuns sa locuiasca prin straini.

Szilard Gallo, tatal copiilor: Nu m-am gandit niciodata ca se intampla asa. Mi-e asa… chiar nu am putut sa salvez nimic. Foarte rau.

Norocul lor a fost ca au simtit miros de fum, inainte ca flacarile sa ajunga si la ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Stateau in pat, se jucau la televizor, toti copiii au fost in pijamalute cand am iesit afara. Deci chiar absolut nimic nu am reusit sa luam. Aici era bucataria, practic faceam mancare cand a izbucnit totul"

Szilard Gallo: Pana am iesit ardeau grinzile in spate. N-am mai apucat sa facem nimic.

"Aceasta a fost camera copiilor. Acoperisul a cazut, peretele a cazut.

Chiar nu stiu ce o sa mai putem recupera pentru ca au fost sub jet de apa cum au dat pompierii, nu stiu daca mobila cand se usuca o sa mai reziste."

Ramasi doar cu hainele de pe ei, cei sapte spera ca cineva le va intinde o mana de ajutor. Mama e singura care munceste si aduce 1500 de lei, pe luna. Tatal e asistent social pentru unul dintre baieti, care sufera de autism.
Banii, din care trebuie sa plateasca si rata ca casa distrusa de foc, abia le ajung sa traiasca de pe o zi pe alta. Nici nu poate fi vorba despre constructia unei alte locuinte.

"Adapostul este temporar pana in luna august, septembrie. Acesta este ragazul in care avem timp sa ne reconstruim casa sau sa o reconsolidam."

In ajutor le-a sarit un preot catolic. Familia sta acum intr-un adapost, iar comunitatea le-a promis parintilor ca-i va ajuta sa-si ridice o noua casa. Familia are nevoie de materiale de construtii, dar si de haine pentru copii. Orice ajutor, cat de mic, este binevenit.

CONT BANCAR:
EURO RO56BTRLEURCRT0385147501
LEI      RO09BTRLRONCRT0385147501
TITULAR CONT: GALLO MIRELA, BANCA TRANSILVANIA, Timisoara, Agentia Iosefin
DONATII: comuna Otelec, judetul Timis, vizavi de scoala din localitate

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si