O familie formată din trei copii și trei adulți a ajuns la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu, după ce au mâncat o ciorbă „specială”, preparată cu insecticid.

Doi dintre copii sunt bebeluși cu vârste de 8 și 10 luni. Familia a ajuns la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu Jiu.

Citește și: EXCLUSIV: Cum recunoaștem legumele care au pesticide?/ Sorin Mierlea: ”Este o problemă extrem de gravă”

Cine a preparat mâncarea toxică?

Odată ajunși la spital, membrii familiei au declarat că au consumat o mâncare care conținea pesticid. Mâncarea fusese preparată de o femeie în vârstă, membră a familiei.

Femeia se pare că ar fi confundat o sticlă de apă cu una în care amestecase substanța folosită pentru omorârea dăunătorilor. Familia a realizat ce s-a întâmplat abia după ce membrii acesteia au mâncat ciorba.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu copiii în brațe au ajuns la spital, unde li s-au efectuat analizele.

Din fericire, investigațiile nu au arătat prezența substanțelor toxice în sânge.

Citește și: VIDEO| Cea mai ieftină pâine din magazine conține foarte mulți aditivi. Ce ne recomandă specialiștii să cumpărăm

Medicii din Târgu Jiu au luat legătura cu cei de la spitalul Floreasca și împreună au decis ca toate persoanele să rămână sub supraveghere medicală. Totuși, membrii familiei au refuzat.

Citește și: Un cioban a ajuns în stare critică la spital după ce a confundat sticla de alcool cu soluția pentru deparazitarea oilor

Un cioban a ajuns în stare critică la spital după ce a confundat sticla de alcool cu soluția pentru deparazitarea oilor

În jurul orei 3:20 dimineața, un cioban în vârstă de 44 de ani din Sighetu Marmației a apelat la numărul de urgență 112, în luna aprilie, după ce a confundat sticla de alcool cu cea în care se afla o soluție folosită pentru deparazitarea oilor.

Citește și: VIDEO- Primele roșii românești au apărut în magazinele din Constanța

Două echipaje ale ambulanței și un echipaj al poliției au fost trimise în zonă, însă aceasta era inaccesibilă pentru autospecialele de intervenție. Salvamontiștii din zonă au fost nevoiți să meargă pe jos aproape patru kilometri pentru a ajunge la victima.

Ciobanul a fost coborât de pe munte de către salvamontiști și predat echipajelor medicale. El a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a rămas internat în stare critică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si