Raul fusese diagnosticat in anul 2015 cu neuroblastom, un tip rar de cancer care afecteaza copiii, majoritatea cu varsta de pana la cinci ani. Boala lui Raul ajunsese deja in stadiul IV, ceea ce inseamna ca neuroblastomul ii cuprinsese si alte parti ale corpului.

Familia a facut tot ceea ce se putea,

medicii la fel, numai ca boala a fost necrutatoare cu micul inger si a hotarat s-l ia de langa cei care il iubeau. Miercuri dupa-amiaza, Raul a plecat intr-o stea, de unde va veghea asupra celor care l-au incojurat cu atata dragoste.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Parintii lui Raul au luat legatura cu primaria din Fuenlabrada dar acestia le-au spus ca pana joi dimineata nu pot face nimic. seful tatalui lui Raul a fost cel care a ajutat familia cu banii necesari pentru ca trupul copilului sa fie dus la o casa funerara, relateaza gazetadespania.es.

"Daca este vorba de bani, aici sunt banii. Pentru 1.600 de euro trupul acestui copil nu poate fi dus la o casa mortuara? Mi se pare umilitor!" spune indignat si cu lacrimi in ochi barbatul.

Abia joi, in jurul orelor 14:00, cei de la serviciul funerar au venit si l-au luat pe Raul, dupa mai mult de 20 de ore, timp in care trupul acestuia a stat intins pe canapea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si