Accidentul dramatic a avut loc char pe data de 24 decembrie, chiar în Ajunul Crăciunului, pe autostrada A1 din Franța.

În autoturismul înmatriculat în România se aflau 5 cetățeni români, iar trei dintre ele, printre care și un bebeluș de numai 8 luni, s-au stins din viață în urma impactului. Ceilalți doi români au fost răniți grav, potrivit publicației franceze  Courrier Picard . În al doilea vehicul au fost rănite două persoane, iar în cel de-al treilea, un monovolum, în care se aflau șapte persoane, de asemenea răniți. 

Citește și: O femeie a intrat cu mașina în Orașul lui Moș Crăciun, în Galați. Șoferița se afla în stare de ebrietate

La locul tragediei au intervenit de urgență echipaje din tot estul departamentului Somme (Péronne, Moislains, Rosières-en-Santerre, Roye, Ham, Bray-sur-Somme, Bapaume, în Pas-de-Calais), trei echipaje SAMU (serviciul medical de urgență din Franța), personal din Amiens și Péronne.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Oamenii legii cercetează cauzele accidentului dramatic în care trei români s-au stins din viață

Jurnaliștii de la  France Bleu  notează că toți cele 11 victime au fost transportate la spitale din Péronne, Montdidier și Amiens.

Citește și: Ghinion pentru români! Ratele la creditele bancare cresc după anul nou

"A fost destul de complicat să intervenim.

A fost greu de discutat cu diversele persoane implicate. Erau români, belgieni, chiar și persoane cu origini congoleze și senegaleze", a transmis locotenent-colonelul Stéphane Dajcic, de la Serviciul Departamental de Pompieri Somme.

Și în aceste momente, motivele accidentului sunt încă necunoscute. Oamenii legii francezi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Citește și: O româncă din Spania a ajuns în spatele gratiilor din greșeală. Femeia a fost confundată cu adevărata vinovată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si