Trei frati aflati in Anglia au descoperit intamplator ca poze cu tatal lor, decedat acum doi ani, se afla pe pachetele de tigari din toata Uniunea Europeana. Coincidenta sau nu, acum doi ani, cand s-a aprobat directiva UE, tatal lor era internat la Cluj, unde a suferit o operatie sub anestezie (asa cum apare si in poza, barbatul intubat cu tricou alb, fumatorii il stiu)(...)

Familia este revoltata si vrea sa mearga in instanta unde probabil vom cere daune record fiindca ei ne-au spus ca isi vad tatal aruncat pe strada, unde il calca lumea in picioare, iar pozele circula in toata UE. De asemenea, ei nu si-au dat acordul si sustin ca nici tatal lor ”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, citat de jurnalul.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Daca acest caz se dovedeste a fi adevarat, prejudiciul aferent s-ar ridica la milioane de euro, sustine avocatul Adrian Cuculis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si