Nu le este usor nici aici oamenilor, dar ne arata ca atunci cand ai un vis si muncesti pentru el, poti ajunge departe.

Domnul Mihai e responsabil in fabrica de ghetarie. E o afacere de familie care ofera locuri de munca mai ales romanilor.

MIHAI DUMITRESCU: “Ne aflam in locul de unde gheata iese, se paseza, dupa aceea se paleteaza.”.

E din Braila si a venit aici cu toata familie. In Fabrica lucreaza aproximativ 80% romani: “Foarte multi muncitori romani. Ne bazam pe ei sunt niste oameni foarte de treaba”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aici si grija fata de angajati e la nivel...occidental: “Toata ziua este o lupta continua pentru ca in primul rand conditiile de munca nu sunt dintre cele mai bune, dupa cum bine vedeti temepratura este foarte scazuta, multa umiditate iar pauzele lor trebuie sa fie repetate”. 

Afacerea a crescut incet, prin munca, rabdare si perseverenta. Criza declansata odata cu scandalul autonomiei se simte insa si la ghetarie.

“30% din vanzarile care au fost pana sa inceapa criza propriu zisa”, spune Mihai.

Ochii tuturor sunt indreptati acum spre deznodamantul scandalului. "Nimeni din Uniunea Europeana nu ar sprijini autoritatile catalane, daca decid sa mearga mai departe si declara independenta fata de Spania", a avertizat azi presedintele Parlamentului European.

Guvernul spaniol a cerut Cataloniei sa renunte la planurile de independenta.

Maine cabinetul se intruneste intr-o reuniune extraordinara pentru activarea articolului 155 din Constitutie privind suspendarea autoguvernarii.

Citeste si: Imaginea care a cucerit internetul! Acest medic a adormit pe podea, dupa o tura de 28 de ore

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si