O familie tânără din Argeș, care până de curând formau un întreg perfect, a ajuns să experimenteze clipe teribile după ce fiul lor de doar un an și câteva luni s-a stins din viață.

Tinerii părinți, Alexandra și Claudiu îi purtau băiețelului o iubire cum rar ne e dat să întâlnim. Astfel, moartea micuțului a venit ca un cuțit în suflet.

Citeste si: Situație dramatică pe frontul din Ucraina! O tânără gravidă a fost ucisă cu sânge rece chiar sub ochii soțului ei

Familia, îngenuncheată de durere

După ce micuțul s-a stins din viață, Alexandra și Claudiu și-au împărtășit gândurile triste pe Facebook. Mesajele sunt adresate exclusiv băiețelului care acum se află printre îngeri.

O familie din Argeș trece prin momente înfiorătoare, după moartea fiului lor! „Te iartă mama că te-ai făcut îngeraș, dar nu poate mama ta să treacă peste”

O familie din Argeș trece prin momente înfiorătoare, după moartea fiului lor! „Te iartă mama că te-ai făcut îngeraș, dar nu poate mama ta să treacă peste”

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Puiul mamei iubit, mi-ai rupt inima în două, îți mulțumesc că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea pură, ce înseamnă să pui pe primul loc prioritățile puiuțului. Te iert mami, te iartă mama că te-ai făcut îngeraș, dar nu poate mama ta să treacă peste, să ascundă durerea. Te iubesc mami! Îți spuneam în fiecare seară când te puneam la nani, nu te lua somnul dacă nu ne iubeam și răsfățam puțin, îl sunam toată ziua sa îl vezi pe tati, ca îl iubeai tare, tare și îl strigai toată ziua.

De câteva ore simt ca mor, de câteva ore tu nu mai ești lângă mine, și nici nu o să mai fii vreodată. Drum lin spre îngeri îngerul meu, te iubim și te vom iubi toată viata noastră, ești și rămâi primul nostru copil și o să ai întotdeauna un loc special în viata noastră. Să te odihnească Dumnezeu copilul nostru până mami și tati vor veni la tine și vom fi iar aceeași familie frumoasă cum am fost pana acum câteva ore.
Să mă ierți copilul meu dacă vreodată ți am greșit cu ceva, să mă ierți mami, te iubesc mai presus de orice”
, a scris Alexandra pe Facebook, potrivit wowbiz.ro

„Nu te voi uita niciodată, te iubesc enorm, o să vin sa am grija de tine, teticu meu frumos, îngerașul meu”, a scris Claudiu.

Citeste si: Moarte cumplită pentru un tânăr de 20 de ani: a fost surprins de un mal de pământ

Mesajele apropiaților familiei pentru băiețel

Apropiații familiei micuțului nu au putut trece cu vederea o secundă dispariția sa din această lume și, și ei, la rândul lor, și-au împărtășit durerea și solidaritatea față de părinții lui.

„Finuțul nostru frumos si bun, Dumnezeu   te-a vrut acolo sus la el in echipa îngerașilor lui, dar noi nu te vom uita niciodată! Ai lăsat in urma ta numai durere si tristețe suflețelul nostru! Drum lin către cer! Te vom iubi până la ultima suflare”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Nu îmi pot imagina ce este in sufletul vostru acuma după aceasta pierdere uriașă si nu cred ca nimeni poate să înțeleagă durerea voastră de părinți. Drum lin spre îngeri suflet frumos si ai grija de părinți tăi de acolo de sus! Condoleanțe”

Citeste si: Doi bărbați au murit după ce mașina lor a fost lovită de tren


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si