Close sidebar
Close sidebar

O familie din Botosani a avut o surpriza de proportii! In curtea lor a aterizat o racheta! Oamenii s-au speriat ingrozitor: "A bubuit"!

O familie dintr-o comuna din Botosani a fost la un pas de pericol, aseara, cand in curtea lor, la cativa metri distanta de ei, a aterizat o racheta antigrindina.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu au stiut initial ce a fost, dar spun ca bubuitura si fumul i-au speriat teribil. Au sunat la 112, iar pompieri care au venit acolo si-au dat seama imediat despre ce este vorba. Racheta trimisa sa sparga un nor, nu s-a fragmentat corect in zbor. Oamenii munceau pamantul in curte, cand racheta a cazut la nici zece metri departare de ei.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

"Din partea asta a venit, vajjj...

la 5 metri de noi. A cazut in spatele nostru. Va dati seama ca eu sunt si cardiac...Va dati seama ca m-am speriat. A bubuit", povesteste ingrozit botosaneanul.

Incidentul vine dupa ce, acum doua zile, intr-un cartier din Craiova, o racheta militara a distrus parbrizul unui autoturism. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI