UPDATE:   Autoritățile au identificat victimele de la Cluj, care au fost descoperite fără suflare în propria curte. Este vorba despre doi bărbați, în vârstă de 46, respectiv 76 de ani, și o femeie în vârstă de 74 de ani.

„La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 22.04, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri.

Echipa operativă sosită la fața locului a găsit 3 persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbați de 76 de ani, respectiv 46 de ani și de o femeie de 74 de ani. Trupurile neînsuflețite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului. În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, au precizat oamenii legii.

Știrea inițială: După ce nu a mai putut să dea de familia din Cluj, un vecin a alertat autoritățile. Ajunși la casa în care locuiau cele 3 persoane, polițiștii au făcut o descoperire șocantă.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Toți cei 3 membri ai familiei clujene au fost găsiți fără suflare în curtea din spatele casei. Încă nu se știe de cât timp se aflau aceștia acolo în momentul în care au fost descoperiți.

Citește și: VIDEO Boala care se aseamănă cu o răceală, dar care poate face ravagii! Din 10 persoane infectate, 3 pot să moară

familie moarta, cluj, tragedie

Ce s-ar fi întâmplat cu familia din Cluj

În momentul în care au fost găsiți, toți membrii familiei erau în costume de baie și zăceau lângă o piscină gonflabilă aflată în curtea casei. Până în acest moment nu a fost stabilită cauza exactă a morții, dar se pare că cei 3 oameni s-ar fi electrocutat.

La locul tragediei a fost chemat și un electrician, care a observat că în curte se aflau tot felul de improvizații, iar pe deasupra apei treceau două fire electrice. Cel mai probabil unul dintre acestea s-a rupt și i-ar fi electrocutat pe toți.

Printre victime se află și un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Citește și: VIDEO Ouă și brânză, ținute în temperaturi chiar și de 40 de grade. Ce pericole pot reprezenta pentru sănătate

familie moarta, cluj, tragedie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si