Close sidebar
Close sidebar

O familie din Slatina a trăit spaima vieții. Un șarpe de 2 metri a apărut în casa lor

O familie din Slatina a trăit spaima vieții după ce s-a trezit cu un șarpe de doi metri în propria casă. Oamenii au sunat imediat la 112.

Laura Macovei,

O familie din Slatina a trăit spaima vieții. Un șarpe de 2 metri a apărut în casa lor

[Sursa foto: Jandarmeria Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Avem un șarpe în casă”

Incidentul neplăcut a avut loc joi după-amiază. Proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 68 de ani, a fost cel care a sunat la 112. 

Bărbatul nu s-a mai confruntat niciodată cu o astfel de problemă, așa că nu a mai stat pe gânduri și a cerut sprijinul jandarmilor pentru a scăpa de creatură.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Două tinere din Piatra Neamț s-au ales cu dosar penal după o provocare pe TikTok

În doar câteva minute de la apelul bărbatului, echipele de intervenție s-au deplasat la fața locului, în municipiul Slatina.

Ajunși acolo, în holul unei locuințe, jandarmii au descoperit un șarpe de aproximativ 2 metri. Reptila a fost capturată și eliberată în mediul natural.

Citeste si: Avalanșă în Munţii Himalaya: cel puţin 19 morţi şi 10 persoane dispărute

Acest tip de șerpi sunt neveninoși, însă nu este plăcut ca un astfel de șarpe să își facă apariția în locuința unui om. De cele mai multe ori, din păcate, ei sunt uciși, oamenii văzându-i drept un real pericol.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI