Sunt imaginile potopului apocaliptic care a lovit in plin judetul Buzau. A plouat neincetat, cu 90 de litri pe metru patrat, iar paraul Slanic a iesit din matca. Viitura a fost filmata chiar in timp ce se forma, de un localnic care a inmarmurit.

Puhoiul de apa a inundat doua drumuri comunale,  a maturat mai multe podete si a surpat un drum judetean.

Oamenii  au privit neputinciosi cum viitura furioasa matura tot ce intalneste in cale. In urma  viiturii 3 localitati au ramas izolate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

A fost rupere de nori si in judetul Prahova. Intre localitatile Azuga si Sinaia, suvoaiele de apa au blocat mai multe portiuni din DN1A.

Pentru o familie din Timisoara, cosmarul a inceput de azi-noapte. Un fulger puternic le-a lovit casa, iar in urma descarcarii electrice acoperisul a luat imediat foc.

Din fericire, proprietarii au reusit sa alerteze pompierii inainte ca valvataia sa ajunga si la vecini.

Plt. maj. Eduard Costache, ISU Timis: Interventia a fost destul de dificila din cauza furtunii. Din primele cercetari se pare ca ar fi din cauza trasnetului.

Instabilitatea atmosferica va continua in majoritatea regiunilor tarii. Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil pana maine la ora 3 dimineata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si