Potrivit localnicilor, incendiul a izbucnit in jurul orei 3 si jumatate si a ars toata agoniseala proprietarilor. Familia care detine casa se intorsese de la munca din Italia si hotarâse sa-si investeasca banii acasa, in România. Din pacate, se pare ca focul a fost pus intentionat, au transmis pompierii care au stins incendiul.

Pompierii au intervenit la fata locului cu cinci autospeciale. in ajutorul lor au sarit si multi localnici, dar si SVSU Gugesti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„In aceasta dimineata (duminica), in jurul orei 03.30, pompierii focsaneni au intervenit cu 5 ASAS si 1 APIC (autospeciala de prima interventie si comanda) in com. Urechesti pentru stingerea unui incendiu.

In urma incendiului au ars: acoperisul locuintei pe o suprafata de cca. 200 mp, anexe (bucatarie vara, magazie, cotet pasari, cotet porci) pe o suprafata de cca. 400 mp. Interventia a durat aproximativ 4 ore.

Cauza cea mai probabila a acestui eveniment este: folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiu“, au transmis reprezentantii ISU. 

Sursa: radioresita


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si