Tragedie într-o familie din Bihor, la Stâna de Vale. Mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă după ce a derapat și a rupt un parapet de pe marginea drumului, apoi s-a oprit într-un copac.

Citește și: FOTO- Accident grav în Mihălășeni, județul Botoșani: șoferul a fost transportat la spital

Primii sosiți la fața locului au fost salvatorii care au asigurat autovehiculul pentru a nu cădea de pe versant.

Au reușit să îi scoată pe cei trei din mașină. Un elicopter SMURD a ajuns la fața locului, însă aparatul de zbor s-a întors din drum pentru că cei trei au fost scoși teferi, mașina fiind trasă de un tractor.

Citește și: Accident rutier într-o zonă montană din Bihor. Salvatorii au intervenit

Accident grav în Mihălășeni, județul Botoșani: șoferul a fost transportat la spital

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, noaptea trecută, pe raza localității Năstase, comuna Mihălășeni. În eveniment a fost implicat un singur autoturism. 

Citește și: Accident rutier într-o zonă montană din Bihor. Salvatorii au intervenit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Un bărbat a ajuns la spital după un accident rutier produs pe raza localității Năstase, comuna Mihălășești, județul Botoșani. Șoferul a fost conștient, iar echipajele SAJ l-au transportat imediat la spital.

La fața locului s-au deplasat  pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, dar și o ambulanță aparținând SAJ. Aceștia au găsit autoturismul în afara părții carosabile.

Conducătorul auto a ieșit sigur din mașină. Acesta era conștient și cooperant și a fost preluat de echipajul SAJ, fiind transportat la spital.

Citește și:  Momentul în care s-a produs carambolul de pe autostrada M1 din Ungaria. Declarațiile martorilor

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Accident feroviar dramatic în Roșiori! A fost activat planul roșu de urgență

Un accident feroviar grav a avut loc luni, 13 martie 2023, la primele ore ale dimineții, în Roșiori, județul Teleorman. Un tren care transporta mașini a deraiat de pe șine. Pompierii au activat planul roșu de intervenție.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO Imagini de coșmar la o stână din Dolj. Zeci de oi au fost ucise de o haită de șacali

Potrivit primelor informații, cel puțin 13 persoane au fost rănite după ce mecanicul unui tren a frânat pentru a evita ciocnirea cu o garnitură de marfă, care transporta mașini pe ruta Arad-București Nord, care deraiase de pe șine.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si