Close sidebar
Close sidebar

VIDEO O fată de 12 ani a căzut de la etajul unui bloc din Olt

Polițiștii din Olt au deschis o anchetă după ce o fată în vârstă de 12 ani a căzut de la etajul unui bloc. Victima a fost transportată la spital.

Diana Bostan,

O fată de 12 ani a căzut de la etajul unui bloc din Olt


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul a avut loc în Slatina, iar apelul la 112 a fost făcut de către un bărbat, duminică după-amiază.

O fată de 12 ani a căzut de la etajul unui bloc din Olt

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că o minoră, în vârstă de 12 ani, din comuna Milcov, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe strada Zmeurei. În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a precizat IPJ Olt.

Citește și: Tragedie în Sâmbăta Mare: o persoană a fost înjunghiată în piept de un bărbat care sacrifica un miel

Polițiștii continuă cercetările și au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  

Incendiu în Iași: o femeie a fost găsiă carbonizată

Tragedie în prima zi de Paște la Iași, acolo unde o femeie a fost găsită carbonizată după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Două femei se zbat între viață și moarte după ce una a căzut de la etaj peste cealaltă

O casă a fost cuprinsă de flăcări în satul Avântu, din Iaşi, în prima zi de Paște. Pompierii au găsit trupul carbonizat al unei femei.

Citește și: Podul provizoriu de la Valea Roșca a fost închis după ce a fost înghițit de o viitură

Flăcările au cuprins întreaga locuință, iar în urma intervenției, pompierii au găsit trupul fără viață al unei femei.

Citește și: „El nu știe încă, dar mama lui l-a salvat”. Mesajul emoționant al unui tată adoptiv pentru mama lui Enea, bebelușul abandonat din cauza lipsei banilor

„Incendiu casă în sat Avântu, com. Românești. Se deplasează două autospeciale de intervenție și un echipaj de prim ajutor din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași. Echipajele au ajuns la locul evenimentului, casa arde generalizat pe o suprafață deaproximativ 100 mp. Din păcate a fost găsită o victimă de sex feminin – carbonizată „, au transmis reprezentanții ISU Iași. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI