Close sidebar
Close sidebar

O fată de 12 ani a fost spulberată pe o șosea din Suceava. Minora nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Accident cumplit pe o șosea din Suceava. O fetiță de 12 ani și-a pierdut viața după ce o mașină a lovit-o din plin. Evenimentul nefericit a avut loc la ieșire din comuna Bosanci spre comuna Udești.

Madalina Grigore,

O fată de 12 ani a fost spulberată pe o șosea din Suceava. Minora nu a avut nicio șansă de supraviețuire

[Sursa foto: Colaj Monitorul de Suceava]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit primelor informații, copila a traversat prin loc neregulamentar moment în care șoferul autoturismului, un tânăr de 26 de ani, a izbit-o din plin.

O fată de 12 ani a fost spulberată pe o șosea din Suceava. Minora nu a avut nicio șansă de supraviețuire

[Sursa foto: Monitorul de Suceava]

Fetița de 12 ani a fost lovită din plin

Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 11:00, pe DJ 208A. Fetița de 12 ani a fost lovită din plin de o mașină după ce micuța a traversat printr-un loc neregulamentar. Minora nu a avut nicio șansă de supraviețuire în ciuda eforturilor depuse de medicii ajunși la fața locului.

Potrivit Monitorul de Suceava, la volanul autoturismului se afla un tânăr de 26 de ani.

Șoferul a încercat să evite impactul, dar tragedia tot s-a produs. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost 0. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate.

Citește și: VIDEO- Un șofer a condus pe străzile din București cu portiera deschisă pentru a scăpa de căldură

O fată de 12 ani a fost spulberată pe o șosea din Suceava.

Minora nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Un român fără permis de conducere, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit doi adolescenți pe trecerea de pietoni

Un băiat s-a stins din viață și o fată este în stare gravă după ce un român beat și fără permis de conducere i-a lovit chiar pe o trecere de pietoni din Italia.

Bărbatul beat și fără permis de conducere  a fost arestat în Italia după a lovit doi adolescenți care mergeau pe bicicletă pe o trecere de pietoni. Băiatul, în vârstă de 15 ani,  a murit pe loc și fata de 16 ani este în stare gravă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: O româncă din Canada își caută cu disperare familia naturală: „Aveam cinci frați în momentul nașterii mele”

Bărbatul a fost arestat pentru omor din culpă

Românul în vârstă de 32 de ani a fost arestat pentru omor din culpă. Românul conducea o dubă albă care în urma impactului puternic a fost distrusă complet.

Mai multe ambulanțe și un elicopter au acționat la fața locului.

Carabinierii au descoperit faptul că bărbatul nu se afla la prima abatere și în trecut a mai condus beat și fără permis. Românul a fost arestat pe loc.

Citește și: VIDEO- Un urs a speriat locuitorii din Rânca. A fost filmat de camerele de supraveghere când a intrat într-o cabană

Polițiștii italieni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragicul eveniment.

O şoferiţă a fost la un pas să producă o adevărată tragedie. A accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, după ce nu a fost atentă la drum

Luni seară, pe un bulevard din municipiul Baia Mare, o șoferiță în vârstă de 36 de ani a fost la un pas să producă o adevărată tragedie. Femeia a accidentat o persoană pe trecerea de pietoni.

Șoferița în vârstă de 36 de ani a accidentat o bătrână de 76 de ani, în timp ce aceasta din urmă se afla pe trecerea de pietoni. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Accidentul care putea deveni o adevărată tragedie ar fi avut loc într-un moment de neatenţie, moment în care tânăra şi-ar fi întors privirea spre bancheta din spate, pentru a verifica ce face copilul.

Citește și: Accident la nodul rutier dintre A1 și A6, în Timiș. Patru autovehicule au fost implicate

După incident, victima în vârstă de 76 de ani a fost transferată la spital pentru îngrijiri medicale, iar șoferița a fost supusă unui test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele șoferiței în vârstă de 36 de ani, fiind cercetată sub acuzația de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Două autocare, implicate într-un grav accident în Cehia. Circa 50 de persoane au fost rănite

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI