Close sidebar
Close sidebar

O fată de 12 ani a mers un kilometru și jumătate cu răni grave pentru a cere ajutor, după ce tatăl ei i-a ucis sora

O fată de 12 din Florida, rănită grav, a reușit să meargă un kilometru jumate pe jos pentru a cere ajutor după ce sora ei mai mică a fost ucisă.

Diana Puiu,

O fată de 12 ani a mers un kilometru și jumătate cu răni grave pentru a cere ajutor, după ce tatăl ei i-a ucis sora

[Sursa foto: RTL.RO]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Juan Bravo-Torres, în vârstă de 39 de ani, și-a înjunghiat mortal fiica de trei ani, apoi și-a atacat fata mai mare cu un cuțit. Ulterior, el și-a tras cele două fete într-o baie, apoi a încercat să se sinucidă.

Citeste si: VIDEO- Noi detalii în cazul avocatei însărcinate căzute de la etajul 6. Iubitul acesteia a fost arestat pentru omor

După ce tatăl și-a pierdut conștiința, fata de 12 ani a plecat după ajutoare și a ajuns la McDonald's, unde lucra mama ei.

Un angajat a alertat poliția, iar aceștia au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului, unde i-au găsit pe cei doi în stare critică, apoi au fost transportați la spital.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Caz șocant în Vrancea: un bărbat și-a torturat soția, apoi a încercat să se sinucidă

Un bărbat din Vrancea și-a torturat soția, apoi a încercat să se sinucidă

Un bărbat din Vrancea și-a electrocutat soția ore în șir cu un cablu, apoi a băut erbicid. El a fost reținut de către polițiști.

Bătrânul nu  este la prima abatere, lăsând o copilă de 13 ani însărcinată, în trecut.

Citeste si:  Întâmplare fără precedent. Un bărbat, din Iași, a fost înșelat de soție cu preotul care i-a cununat: „M-ai cununat, tu mă divorțezi!”

Bărbatul și-a electrocutat soția ore în șir

Bărbatul, un fost pădurar, a fost reținut de către polițiști sub acuzația de  tentativă de omor calificat  și lipsire de libertate. 

Citeste si:  Scandal într-un spital din Brăila! Un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat în unitatea medicală

Bătrânul și-a imobilizat soția în propria locuință și a electrocutat-o cu un cablu, ore în șir. Cei doi se aflau în proces de divorț.

Citeste si: Accident aviatic teribil. Un tânăr a furat un avion de pe pistă și l-a prăbușit: „Am jucat niște jocuri video înainte”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI