Poliția Română a emis o alertă de copil dispărut în cazul fetiței de 12 ani Frâncu Ionela Daniela din Năvodari, județul Constanța.

Potrivit familiei minorei, fata de 12 ani a plecat în mod voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 6 decembrie, fără a reveni acasă până în momentul publicării acestei știri. 

Citește și: Trei minori din județul Sibiu sunt dați dispăruți. Oricine i-a văzut este rugat să apeleze la 112

Polițiștii constănțeni au intrat în alertă și apelează la ajutorul populației pentru găsirea fetei.

Semnalmentele minorei au fost făcute publice și toți cei care pot da informații despre locul ea se găsește sunt rugați să contacteze poliția (vezi detalii de contact mai jos).

Cine este fata de 12 ani dispărută de acasă de Moș Nicolae

Frâncu Ionela Daniela are 1,60 m înălțime, 55 de kilograme, păr blond, ochi albaștri.  

Fata poartă ochelari și, conform poliției, prezintă o cicatrice pe frunte.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu cojoc din piele întoarsă de culoare neagră și purta încălțăminte sport de aceeași culoare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Frâncu Ionela Daniela

Frâncu Ionela Daniela, dispărută de acasă la doar 12 ani

[Sursa foto: Politia Romana]

Mesajul IPJ Constanța despre fata de 12 ani dispărută de acasă

"La data de 6 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorei Frâncu Ionela Daniela, de 12 ani, din orașul Năvodari, județul Constanța.

La data de 6 decembrie a.c., aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Numita Frâncu Ionela Daniela are 1,60 m înălțime, 55 de kilograme, păr blond, ochi albaștri.

Minora poartă ochelari și prezintă o cicatrice pe frunte.

La data plecării era îmbrăcată cu cojoc din piele întoarsă de culoare neagră și purta încălțăminte sport de aceeași culoare.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364", au transmis, miercuri 6 decembrie, polițiștii constănțeni.

O altă minoră, din Harghita, a fost dată dispărută 

Tot în data de 6 decembrie 2023, Poliția Română a anunțat dispariția unei fete de 16 ani din Gheorgheni, județul Harghita.

Este vorba de Fodor Maria, născută în 2007. Semnalmentele tinerei sunt: 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Inaltime:160 cm, Greutate:4550 kg, Culoare piele:BRUNA/MULATRU, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:NEGRU, Natura par:DREPT, Lungime par:LUNG, Coafura:PURTAT PESTE CAP, Contur fata:OVAL, Culoare ochi:VERZI, Marime ochi:MIJLOCII, Marime gura:MIJLOCIE, Grosime buze:GROASE.

maria fodor O altă minoră, din Harghita, a fost dată dispărută 

Maria Fodor, 16 ani, din Harghita, dată dispărută pe 6 decembrie 2023

[Sursa foto: Politia Romana]

Ce a transmis Poliția din Harghita:

"PERSOANA A PLECAT DE LA DOMICILIU IN 06 DECEMBRIE 2023, VOLUNTAR, IN DIRECTIE NECUNOSCUTA. SESIZARE FACUTA DE APARTINATORI IN DATA DE 06 DECEMBRIE 2023. POSIBIL SA FI PLECAT CU PRIETENUL EI D.C. IMBRACAMINTE LA MOMENTUL PLECARII: GEACA DIN MATERIAL TEXTIL DE CULOARE BORDO CU DUNGI VERTICALE DE CULOARE AURIE, SUB ACEASTA AVEA UN TRICOU CU MANECA SCURTA, CULOARE ALBA, PANTALONI DE TIP BLUE JEANS, DE CULOARE ALBASTRA. INCALTAMINTE: PANTOFI SPORT DE CULOARE ALBA CU NEGRU. ACEASTA AVEA LA GAT UN LANTISOR DIN ARGINT, CU DOUA MEDALIOANE DINTRE CARE UNUL AVEA FORMA DE LEU, AVEA MAI MULTE INELE DIN ARGINT".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si