Close sidebar
Close sidebar

O fata de 12 ani din Vaslui a fost gasita moarta in casa dupa ce s-a electrocutat la masina de spalat!

O fata de 12 ani, din localitatea vasluiana Banca, a carei mama este plecata la munca in strainatate si al carei tata era la serviciu, a fost gasita moarta in casa, dupa ce s-a electrocutat la masina de spalat, trupul copilei fiind gasit chiar de catre tatal sau.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, copila a fost gasita moarta in locuinta, vineri seara, langa masina de spalat, chiar de catre tatal sau, in momentul in care acesta s-a intors de la serviciu, un abator din comuna Banca.

Barbatul a sunat la numarul de urgenta 112, insa echipajul ambulantei deplasate la interventie nu a putut decat sa constate decesul fetei de 12 ani.

"Din cele constatate la fata locului de catre echipajul medical, copila era moarta inca din cursul zilei, langa masina de spalat. in consecinta, Politia a preluat cazul pentru a elucida conditiile in care s-a petrecut decesul", a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui, Dan Ungureanu.

Tatal fetei de 12 ani a spus politistilor ca sotia sa este plecata la munca in strainatate si mai are acasa inca trei copii. Din cate se pare, copila, in lipsa mamei, se mai ocupa si de treburile gospodaresti, fiind electrocutata in momentul in care spala rufe la masina.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI