Evenimentul s-a produs pe data de 9 februarie, în jurul orei 21.20, în localitatea Tălmaciu, Sibiu.

Părinții fetei au sesizat de urgență autoritățile cu privire la faptul că fata lor a fost răpită de patru persoane necunoscute și urcată cu forța într-un BMW alb, care a demarat spre o destinație necunoscută.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat și-a răpit fosta concubină și fiica din mașina actualului ei partener

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

UPDATE: „În urma cu puțin timp, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reușit depistarea minorei Căldărar Maria, în municipiul Sibiu. Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni comise cu violență. În aceste condiții, alerta de răpire este ridicată. La sediul IPJ Sibiu este condus un tânăr de 13 ani, în prezența căruia se afla minora la momentul depistării, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs răpirea acesteia, stabilirii tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale care se impun.” , a fost mesajul transmis joi, de Poliția Română.

A fost lansat mecanismul ”Alertă răpire copil” 

„La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru identificarea autoturismului în cauză. S-a declanşat mecanismul ”Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu.

Autoritățile au solicitat informații care ar putea să ajute la găsirea minorei.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să sune la 112.

Citeste si: Un englez va petrece ani buni în spatele gratiilor după ce a mărturisit că a abuzat sexual o fată de peste 100 de ori. Tânăra era amenințată

Care sunt semnalmentele fetei

Tânăra are ochi căprui și păr șaten. La momentul în care a fost răpită, purta o geacă de puf portocalie, o fustă înflorată roșie și un batic roșu.

În comunitățile de rromi se practică răpirea fetelor de mici, pentru a fi măritate cu forța. Legislația românească interzice asemenea practici și sunt pedepsite cu închisoare de până la 10 ani.

Citeste si: Doi bărbați au fost prinși de autorități după ce sunt suspecați că ar fi răpit un polițist


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si