Fata de 14 ani s-a dus la magazin sa faca cumparaturi atunci cand unul dintre barbati a luat-o pe sus si a bagat-o in masina, desi nu avea permis de conducere. Fata a fost dusa la padurea de la iesirea din sat, unde cei doi au amenintat-o ca o "taie la abdomen dacă va continua să se împotrivească întreţinerii de raporturi sexuale", arata procurorii, potrivit  adevarul.ro.

Aici, unul dintre barbati a vrut sa o violeze, insa a decis sa o duca la locuinta unuia din ei, in Ghighişeni, pentru ca au mai mult loc. Dupa ore de chin in care fata a fost batjocorita cu salbaticie, cei doi i-au dat drumul la cativa kilometri de satul unde a fost violata, amenintand-o ca daca va povesti cuiva o vor omori.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tanara si-a chemat doi prieteni, care au sunat la 112 atunci cand au vazut in ce stare se afla. A doua zi, agresorii au fost reţinuţi, în timp ce examenul medico-legal a confirmat violul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si