O fată de 14 ani din orașul New Jersey și-a luat viața după ce un videoclip tulburător cu fete bătând-o cu cruzime pe holul liceului a circulat online.

Citește și: VIDEO. Un profesor a pedepsit 100 de elevi cu o tunsoare oribilă în curtea școlii

Potrivit informațiilor din presa americană, tânăra a fost supusă fenomenului de bullying luni întregi, iar apariția clipului ar fi umplut paharul pentru copilă.

Citește și: O româncă și cei doi copii ai ei au fost aduși acasă. Aceștia au dormit în parcări și au mers 220 de kilometri pe jos până la aeroport

Acum, tatăl ei îndurerat încearcă să-i facă pe părinți și pe profesori să conștientizeze că e inadmisibil ca sistemul școlar să treacă cu vederea hărțuirea școlară, un fenomen tot mai extins.

Adriana Kuch

Adriana Kuch

[Sursa foto: Facebook]

Cazul tragic al Adrianei Kuch

Adriana Kuch, elevă la Liceul Regional Central din New Jearsey, a fost găsită moartă pe 3 februarie la ea acasă, la două zile după ce a apărut videoclipul șocant pe rețelele sociale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: A fost condamnată rusoaica "dominatrix" care a vrut să-și otrăvească "clona" și să-i fure identitatea

Videoclipul tulburător o arată pe Adriana și pe iubitul ei mergând pe holul liceului public când o elevă vine și începe să o bată în față cu o sticlă de apă.

Adriana cade la pământ, unde este lovită în mod repetat de un grup de elevi.

Se aud aplauze de la studentul care a filmat filmulețul șocant.

La aproximativ 30 de secunde de la atac, doi angajați ai școlii au întrerupt ambuscada și videoclipul de încheie cu râsetele bătăușilor.

Tânăra Adriana Kuch și-a pus capăt zilelor

Scenele cu Adriana Kuch bătută la școală

În urma atacului de la 1 februarie, Adriana a suferit vânătăi severe pe picioare și pe față.

Michael Kush, tatăl Adrianei, a fost șocat după ce a auzit despre incidentul de bullying. El a declarat pentru Fox News Digital că și-a dus fiica de 14 ani la secția de poliție locală pentru a depune un raport despre incident.

Departamentul de poliție din Berkeley Township nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a Fox News.

Tatăl fetei a mai spus că Adriana i-a arătat videoclipuri cu oameni care o batjocoreau și o amenințau pe TikTok, Instagram și Snapchat în urma atacului.

Adriana s-a confruntat luni întregi cu hărțuirea din partea colegilor de clasă de la liceul local, iar în cele din urmă a cedat.

Tânăra Adriana Kuch și-a pus capăt zilelor

Tânăra Adriana Kuch și-a pus capăt zilelor după actele repetate de bullying


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si