În cursul zilei de sâmbătă, pe data de 11 noiembrie, s-a produs un accident de circulație, filmat cu o cameră de bord. 

În imagini se vede cum o fată este lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, iar șoferii care circulau în aceeași direcție precum șoferul vinovat de accident, merg mai departe, fără ca nimeni să oprească pentru a verifica în ce stare se află victima.

Imaginile șocante au apărut pe mai multe site-uri de presă, precum și pe canalul de Youtube al Buletin de București.

fata accidentata bucuresti sector 6

Polițiștii l-au identificat pe șoferul responsabil de accident.

[Sursa foto: Youtube Buletin de București]

Cum s-a petrecut totul

Accidentul de circulație s-a petrecut pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, sâmbătă, în jurul orei 13:30, pe o trecere de pietoni aflată în imediata apropiere a unei stații STB. 

În imagini se vede cum mașina care circula pe banda a doua oprește la trecere pentru a acorda prioritate, iar un autobuz a oprit și el în stație. Potrivit Libertatea, victima, o fată de 15 ani, a început să traverseze în grabă, dar a fost lovită în plin de o mașină care venea cu viteză pe prima bandă. Șoferul acesteia nu a acordat prioritate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Botoșani a încercat să își ia viața, după ce a aflat de pe internet că are cancer de colon. Mesajul său de adio a fost cel care l-a salvat în ultimul moment

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 20 de ani care, în urma accidentului produs chiar de el, accelerează pentru a fugi cât mai repede de la locul accidentului.

După accident, șoferul care s-a oprit pentru a-i acorda prioritate minorei aprinde avariile, dar nu coboară de la volan pentru a vedea în ce stare este tânăra. Apoi, la scurt timp, acesta ocolește trupul tinerei, întins pe șosea și accelerează, plecând și el mai departe.

Imaginile au fost surprinse cu ajutorul unei camere de bord a unei mașini aflată pe banda a doua. În continuare, o mașină oprește pe dreapta, în timp ce pe prima bandă trec alți șase șoferi, toți ocolind victima care în continuare stătea întinsă pe asfalt. 

Câțiva pietoni se oferă să o ajute pe tânără.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

fata accidentata bucuresti sector 6

Accidentul de circulație s-a petrecut pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, sâmbătă, în jurul orei 13:30.

[Sursa foto: Youtube Buletin de București]

Șoferul responsabil de accident a fost identificat

Autoritățile au transmis un comunicat prin care anunță că pe data de 11 noiembrie, un șofer a „surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea drumului public, iar imediat după impact și-a continuat deplasarea”.

Citește și: Accident grav în Techirghiol. Mai multe persoane au fost transportate la spital, după ce un microbuz a fost lovit în plin de un autoturism

Oamenii legii au anunțat că șoferul a fost identificat de agenții de la Brigada Rutieră, fiind testat cu aparatele alcooltest și drugtest, iar rezultatele au fost 0 și negativ. Individul a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, au mai transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si