Vecinii de bloc ai tinerei au alertat autoritățile, marți seara, în jurul orei 18.00, după ce au auzit o bubuitură puternică și au văzut-o pe fată prăbușită pe caldarâm. Minora căzuse de la etajul trei al blocului din cartierul Găvana.

Citeste si: Sinuciderea in grup putea fi oprita

"În seara zilei de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o tânără ar fi căzut de la etajul unui bloc.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Se continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun", a transmis marți seara IPJ Argeş.

Citeste si: Tată și copil, căzuți de la etaj

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Victima a fost preluată de ambulanţă, în stare de semiconstienţă, și transportată de urgență la Spitalul Județean din oraș.

Citeste si: Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un şanţ pe centura ocolitoare a municipiului Braşov

Tentativa de sinucidere, una dintre ipoteze

Potrivit ZiarObiectiv.ro, autoritățile au fost alertate de către vecinii care au auzit o bubuitură puternică, iar când au ieșit au găsit-o pe tânără pe asfalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a preluat-o pe fată în stare de semiconștiență, i-au acordat primele îngrijri medicale și au transportat-o la spital.

Momentan nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs tragedie, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, printre care și tentativa de sinucidere.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si