O adolescentă de doar 16 ani a avut parte de un sfârșit dramatic. Tânăra a murit la propria petrecere organizată de ziua ei, după ce s-ar fi dus în camera sa pentru a se odihni.

Potrivit autorităților, la petrecere s-ar fi consumat alcool.

Citește și: Moarte suspectă într-o pădure din apropiere de Cluj-Napoca. Un tânăr de 17 ani a fost găsit decedat

Sfârșit bizar pentru o tânără de 16 ani din Ploiești

Tânăra urma să împlinească 16 ani în câteva zile, astfel că petrecerea aniversară a fost organizată în avans. Ea și-ar fi invitat mai mulți prieteni acasă și ar fi consumat mai mult alcool alături de aceștia.

La un moment dat, tânăra le-ar fi spus prietenilor ei că merge să se odihnească puțin, însă nu a mai revenit. După ceva timp, invitații săi au mers să verifice dacă tânăra este în regulă, însă, din nefericire, ea nu a mai reacționat. Cei prezenți la petrecere au sunat-o imediat pe mama sa, care a cerut ajutor la 112.

În urma manevrelor de resuscitare și eforturilor medicilor, adolescenta a fost declarată decedată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mama tinerei ar fi profesoară de engleză în oraș. Ea nu era în apartament la momentul la care a avut loc petrecerea. Femeia s-a grăbit să ajungă acasă, de îndată ce a auzit vestea sfâșietoare. Din nefericire, era mult prea târziu.

Tinerii ar fi consumat mult alcool

Potrivit unor surse din anchetă, în apartamentul în care tinerii s-au distrat, până la incidentul șocant, au fost găsite mai multe sticle cu alcool, semn că petrecerea lor a fost „animată” de această substanță.

Tânăra ar fi fost supraponderală, dar nu ar fi avut probleme medicale. Pe trupul său neînsuflețit nu au fost găsite urme de violență. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Atac armat la Bruxelles. Doi turiști suedezi au fost uciși în centrul orașului. Poliția a arestat un suspect- UPDATE

„La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 01:45, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploiești, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în cursul serii, tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani. 

La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă. La fața locului, s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au constatat decesul tinerei.

La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au menționat autoritățile din Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si